Fru tvärtom

Många kvinnor börjar blogga då de blir mammalediga. Åtminstone i Svenskfinland var det länge mammabloggarna som ägde. Jag har varit mammaledig i snart nio månader och förbereder mig för att återvända till arbetslivet. Om två veckor börjar jag jobba och tyckte det var dags att börja blogga nu. Eller dags att återuppta bloggandet snarare. För länge länge sedan bloggade jag på Radio X3M: sida. Först eftersom jag jobbade där, och senare i ett desperat försök att fortsätta blogga. Det gick inget vidare.

Jag finns på Twitter, Facebook och Instagram och är rätt aktiv på dem alla. Jag följer många bloggar och brukar kommentera nu och då. Är det kanske lite ”last season” att börja blogga nu också? Verktyget och sidan har jag haft länge. Jag köpte min url på wordpress för att ha en sida för mitt lilla företag.

Vad skall jag blogga om då? Det får vi se. Ofta har jag saknat lite mer utrymme på Fejan och jag är hopplöst dålig på att formulera mig på 140 tecken. Kanske bloggen är helt rätt. Eller så kommer detta också att sluta i ett misslyckat försök, som allt mitt bloggande hittills.

Om MariaMatilda

Kommunikationsproffs med expertis inom mediarelationer, mediaträning och politiska kampanjer. Utbildad journalist och yrkesbakgrund inom journalistiken. Också specialicerad på mångfald och minoritetsrepresentation i media.
Detta inlägg publicerades i intresseklubben antecknar och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s