Människohandel är ingen saga

Deltog på jobbet i ett bra möte om ett viktigt och vidrigt ämne. Vi gick igenom genomslagskraften i en kampanj mot människohandel. Det var en fantastisk kampanj som verkligen fick folk att inse att det finns människohandel i Finland trots att det ofattbart nog finns många som kommenterar ämnet med ”jaja int har vi sånt i Finland”. Jag var ju inte själv med och fixade kampanjen eftersom jag var ledig så jag får skryta med den hur mycket som helst.

Om du har missat kampanjen så kan du kolla in materialet här: http://ihmiskauppaeiolesatua.fi/. Varning. Videon är ganska jobbig att se.

Om MariaMatilda

Kommunikationsproffs med expertis inom mediarelationer, mediaträning och politiska kampanjer. Utbildad journalist och yrkesbakgrund inom journalistiken. Också specialicerad på mångfald och minoritetsrepresentation i media.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s